معرفی علائم هشدار دهنده داشبورد
از شکل آن میتوانید تشخیص دهید که مربوط به باتری میباشد. معمولاً با باز بودن سوییچ خودرویتان چراغ باتری روشن میشود، وقتی چراغ روشن باشد این به آن معنی است که تمام تجهیزات جانبی خودرو از برق باتری دارند استفاده میکنند و اگر در حال روشن بودن خودرو همچنان روشن باشد به معنی نقص در سیستم برقرسانی یا مشکلی در باتری خودرو است.
این چراغ به معنی تعویض روغن نیست، بلکه به معنی کم بودن میزان روغن موتور میباشد که باید بلافاصله پر شود. اگر در حال چشمک زدن باشد به معنی پایین بودن و یا در سطوح بحرانی قرار دارد.
علامتی که در آن خودرو و یک کلاهک پمپ بنزین خودرو مشخص است، این چراغ هشدار به معنی نبود یا گم شدن کلاهک پمپ بنزین میباشد. کلاهک بنزین نیاز به قرار گیری سرجایش دارد تا بتواند استاندارد های آلایندگی را به درستی پاس کند.
این چراغ اخطار کیسههای هوا میباشد. در بیشتر خودروها وقتی خودرو استارت میخورد روشن میشود تا شما را از بدون مشکل بودنشان مطلع کند. ولی اگر این چراغ بهطور مداوم روشن بماند به معنی مشکی در سیستم کیسه هوا خودرو میباشد و باید بهزودی به مکانیک رجوع کنید.
این علامت نشان دهنده کم بودن آب رادیاتور خودرو میباشد. معمولاً نشان دهنده وجود مشکلی در سیستم خنک کننده موتور خودرو است.
این چراغ مربوط به از کار افتادن یا نیاز به جایگزین کردن مبدل کاتالیزوری است.
نشاندهنده روشن بودن چراغهای نورپایین میباشد. معمولاً رنگ آن سبز، زرد یا حتی قرمز است، اما هیچوقت به رنگ آبی نیست، چون رنگ آبی مربوط به چراغهای نوربالا میباشد.
اشاره به فعال بودن چراغهای نوربالا دارد. این چراغ اخطار همیشه به رنگ آبی روشن در گیج قرارگرفته است. اگر این چراغ همیشه در حال درخشش باشد در حالی که نوربالا فعال نباشد، به احتمال زیاد نقضی در سیستم چراغهای خودرو وجود دارد.
این علامت نشاندهنده فعال بودن خودکار نوربالا جلو میباشد. در حالت نوربالای اتوماتیک بر اساس فضای اطراف، خودرو تصمیم میگیرد آنها روشن باشند یا خاموش. شاید حتی این چراغ در روز نیز روشن باشد.
زمانی که چراغهای مه شکن جلو فعال باشد روشن میشود. این چراغ با شکل خطهای عمودی و خطهای کمی رو به پایین چراغ اخطار مه شکن عقب فرق میکند.
این علامت به معنی روشن بودن چراغهای مه شکن عقب میباشد. چراغ مه شکن عقب معمولاً به خاطر دید کم شرایط آبوهوای مانند مه، باران و برف استفاده میشود تا خودروهایی که از عقب در حال نزدیک شدن هستند از فاصله خودشان با پشت خودرو شما مطلع شوند.
چراغ ABS. در برخی خودروها نشان فعال بودن سیستم ضد قفل ترمزها میباشد. اگر همچنان روشن بماند، به احتمال زیاد یک عیب در سیستم ABS وجود دارد. چراغ آن میتواند زرد، نارنجی و قرمز باشد.
این چراغ مربوط به فعال بودن سیستم 4X4 یا چهارچرخ محرک میباشد. همچنین اگر با خاموش بودن سیستم باز هم چراغ روشن باشد میتواند مشکلدار بودن سیستم چهارچرخ محرک باشد.
مربوط به تنظیم خودکار ارتفاع یا ارتفاع قابل تنظیم سیستم تعلیق است. این چراغ زمانی که سیستم در حال ارتفاع گرفتن یا پایین آمدن است چشمک میزند. اگر بهطور مداوم چشمک بزند به معنی مشکلدار بودن سیستم تعلیق میباشد.
این چراغ اخطار مربوط به سیستم تعلیقهای قابل تنظیم است. زمانی که سیستم تعلیق در حال تغییر ارتفاع یا قرار گرفتن بر روی حالت اسپرت است این چراغ روشن میشود. اگر بهصورت مرتب این چراغ در حال درخشش باشد به معنی ایرادی در سیستم تعلیق میباشد.
این علامت در اصل مربوط به سیستم کمکی دقت راننده مرسدس بنز میباشد. خیلی از تولیدکنندگان سیستمی مشابه این طراحی و راهاندازی کردهاند تا اطمینان حاصل کنند که راننده پشت فرمان خوابآلود نباشد.
اگر این علامت روشن باشد به این معنی است که سیستم گیربکس اتوماتیک خودرو دارای نقصی میباشد. اگر دیدید این چراغ همچنان روشن است کار خوبی است که در اسرع وقت به مکانیکتان رجوع کنید.
این چراغ نشان از فعال بودن سیستم کروز کنترل انطباقی میباشد. اگر با غیرفعال کردنش چراغ همچنان روشن باشد، مشکلی در سیستم کروز کنترل انطباقی وجود دارد.
این علامت معمولاً به معنی این است که یک یا بیشتر چراغهای ترمز خودرو ازکارافتاده اند. به احتمال زیاد یکی از لامپهای آن سوخته که میتواند به یک مشکل بزرگتر تبدیل شود.
مربوط به ایراد دار بودن یکی از چراغ بیرونی است، نه لزوماً چراغهای ترمز. چراغهای پارک کردن یا چراغ بخصوص، میتواند هر کدام باشد. شاید سوخته یا مشکل الکتریکی برای آنها پیش آمده باشد.
این چراغ مربوط به لنت ترمز خودرو میباشد. این نشاندهنده این است که لنتهای ترمز خودرویتان معیوب، آسیبدیده و یا نیاز به جایگزین دارد. اگر این چراغ همچنان روشن مانده، خودرو را برای تعمیر حتماً پیش مکانیک ببرید.
عالی بود و کارمو راه انداخت دستتون درد نکنه